over mij

Over mij

Mijn eerste kennismaking met techniek was al op jonge leeftijd en ik vond het meteen razend interessant. Zelf oplossingen en dingen bedenken en maken blijft het leukste wat er is en dat doe ik nog steeds heel graag. Na mijn opleiding werktuigbouwkunde aan de HTS startte ik als engineer en groeide door in een rol als projectmanager. Ik mocht aan fantastische projecten werken, deed nog een studie bedrijfskunde en management en toch had ik het gevoel dat er iets miste.

Steeds vaker had ik mensen in mijn team die vragen hadden over de menselijke kant van het vak; over bijvoorbeeld samenwerken, communicatie, jezelf inzetten, beïnvloeden, luisteren, vragen stellen en persoonlijke patronen.

Dat laatste bracht mijzelf bij een coach en daar leerde ik veel over mezelf, werd zelfbewuster. Het hielp mij enorm in mijn rol als projectmanager en enige tijd later kwam ik tot het inzicht dat dat was wat ik wilde. Technische professionals ondersteunen bij de ontwikkeling van de “zachte” skills en zelfbewuster leren zijn.

Na mijn coachopleiding in 2010 startte ik in 2011 met werken als coach en trainer voor technische professionals. Sinds 2012 doe ik dat vanuit mijn eigen bedrijf Orimos Coaching.