over mij

Over mij

Door mijn onderzoekende houding maakte ik al op jonge leeftijd kennis met techniek en ik vond het meteen razend interessant. Uitvinden hoe iets kan werken en ermee aan de slag gaan is fantastisch leuk. Maar ook welke rol speelt de mens, wat beweegt de mens en hoe zit die in elkaar, met niet in de laatste plaats onderzoek bij mezelf. Na mijn opleiding werktuigbouwkunde startte ik als engineer en groeide door in een rol als projectmanager. Ik mocht aan fantastische projecten werken, deed nog een studie bedrijfskunde en management en toch had ik het gevoel dat er iets miste.

Steeds vaker had ik mensen in mijn team die vragen hadden over de menselijke kant van het vak; over bijvoorbeeld samenwerken, communicatie, jezelf inzetten, beïnvloeden, luisteren, vragen stellen en persoonlijke patronen.

Dat laatste bracht mijzelf bij een coach en daar leerde ik veel over mezelf, werd zelfbewuster. Het hielp mij enorm in mijn rol als projectmanager en enige tijd later kwam ik tot het inzicht dat dat was wat ik wilde. Technische professionals ondersteunen bij de ontwikkeling van de “zachte” skills en zelfbewuster leren zijn.

Na mijn coachopleiding in 2010 startte ik in 2011 met werken als coach en trainer voor technische professionals. Sinds 2012 doe ik dat vanuit mijn eigen bedrijf Orimos Coaching.

Sinds 2022 heb ik mijn coachvaardigheden verder verdiept met het werken als ademcoach. Bij bewustzijn creëren is het gedrag van de adem een prachtig instrument om mee te nemen in een coachproces. Een ademsessie(s) kan deel uitmaken van een coachproces. Kijk voor meer info op www.vrijeadem.nl