Spar-sessie

Spar-sessie

In je werk kom je soms dingen tegen (van jezelf) die meer aandacht vragen. Je kunt er geen vinger op leggen maar je merkt wel dat je er anders mee om wilt (leren) gaan. In zo’n situatie helpt het om er op een andere manier naar te leren kijken. We nemen de situatie onder de loep en draaien hem binnenstebuiten, zodat je andere mogelijkheden gaat zien om ermee aan de slag te gaan. Je leert hoe je door “een andere bril” naar jezelf kunt kijken. Een spar-sessie is een éénmalige sessie, duurt 1,5 uur en kan zowel binnen alsook buiten in de natuur plaatsvinden. Uiteraard kunnen uit de sparsessie ook coachsessies volgen.

Klantervaring

“Ik ken Mariëlle als een warme en intense persoonlijkheid die als coach goed luistert naar wat ik zeg en dan doorvraagt omdat ze oprecht geïnteresseerd is in wat er in mij omgaat. Met haar open vragen lukt het haar om me anders te laten kijken naar mijn eigen coachvraag en dieper door te dringen tot de kern waar het om draait. Dat is precies wat ik nodig had…”

San (collega coach)

Klantervaring

“Die keer dat Mariëlle me vroeg waarom ik verstoppertje voor mezelf speelde raakte mij zo erg, maar was het beste wat me overkwam. Een echte doorbraak die ik nodig had. Zonder Mariëlle was ik nu nog verstoppertje aan het spelen.”

Wiljan (bedrijfsleider)